dimecres, 20 de desembre del 2017

COMPARTIM APRENENTATGES AMB ELS NENS I NENES DE 3rA

Quan en Matheo va venir amb un mocador pirata ple de calaveres ens vam plantejar el motiu de per què els pirates feien servir aquest símbol a les seves banderes i vam arribar a la conclusió que era per fer més por als vaixells enemics!

A més, vam encetar una conversa sobre els ossos que tenim els éssers humans i en Dídac ens va alertar que a la classe 3rA hi havia un esquelet a la porta i que ens podrien ajudar a entendre millor el nostre cos.

Llavors es van preparar un power point durant varies setmanes i ens el van venir a explicar a la nostra classe. Ens van fer participar i havíem de tocar-nos la part del cos que nosaltres crèiem que era!

Algunes eren fàcils per nosaltres però d'altres, en canvi, eren força difícils!!!!

Junts vam fer un esquelet mòbil que ens vam emportar a casa!


ENS VA ENCANTAR COMPARTIR AQUESTA TARDA AMB VOSALTRES!!!

Ho van fer tan i tan bé que en Dídac va proposar un altre dia que nosaltres podríem anar a explicar-los tot allò que havíem aprés dels oceans i ahir va ser el nostre torn!

Cadascú va triar una petita frase i vam anar fent un recorregut sobre tot allò que hem après: dades importants, curiositats, notícies, accions responsables, etc.

Ens ho vam passar molt bé fent-ho i o vam gaudir moltíssim! Tant que els nens/es de 3r no paraven de fer-nos preguntes i compartir aspectes que ells sabien i nosaltres no!Anem contestant,mica en mica, els dubtes que tenen sobre els oceans!

Però de sobte ens assabentem que ells també han investigat sobre la tortuga llaüt arran de la troballa a la platja de Calella i tots plegats vam compartir aprenentatges i vam sortir amb la necessitat de seguir aprenent amb ells/es!!!


Després de la nostra exposició vam fer un titella d'un pirata i una bola de nadal per poder penjar a l'arbre! 

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ I VISCA ELS NENS/ES DE 3rA!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada